Alumnes del CMFA Ferran Soldevila, de Santa Maria de Palautordera, visiten l’exposició “Quan parles fas màgia”

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Fins al 8 de febrer es pot visitar l'exposició a la Biblioteca Ferran Soldevila.

Unes quantes alumnes del Centre Municipal de Formació d'Adults - CMFA de Santa Maria de Palautordera van visitar aquest dimecres, 18 de gener, l'exposició "Quan parles fas màgia", ubicada a la Biblioteca Ferran Soldevila fins al 8 de febrer.

Les alumnes, acompanyades de la professora de català, van anar mirant i comentant els plafons i també van participar en el concurs de preguntes sobre l'exposició, mitjançant el codi QR, per poder optar al premi d'un lot de llibres que ofereix la Biblioteca.

Aquesta exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. A partir de la metàfora de la màgia focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

El CMFA Ferran Soldevila es va adherir al Voluntariat per la llengua al novembre de 2022 i, des de llavors, s'han format 4 parelles lingüístiques.

I a la visita també es van conèixer en William, alumne dels cursos de català que viu a cavall entre Santa Maria de Palautordera i els Estats Unitats, i en Joan, voluntari de Sant Esteve de Palautordera. Els dos ja han quedat per començar les seves trobades per practicar el català. Esperem que tinguin unes bones i profitoses converses.

Vols compartir aquesta notícia?