PaperIdea de Canovelles i Granollers, amb el Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Els establiments PaperIdea Canovelles i PaperIdea Granollers ofereixen un 10 % de descompte en material (a partir de 10 €) per als participants del Voluntariat per la llengua i l’alumnat dels Cursos de Català per a Adults del Consorci per a la Normalització Lingüística

PaperIdea de Canovelles (carrer Diagonal, 45, Canovelles) i PaperIdea Granollers (passeig de la Muntanya, 19, Granollers) han signat l'adhesió que els compromet a donar suport a la promoció del català i vetllar per l'ús de l'idioma amb els clients que l'estan aprenent o que volen ser atesos en aquesta llengua. A més de ser una bona ajuda per aprendre català i perdre la por a parlar en públic, PaperIdea Canovelles i PaperIdea Granollers ajudaran a fer pràctiques lingüístiques.

A més, ofereixen un 10 % de descompte en material (a partir de 10 €) per als participants del Voluntariat per la llengua i l'alumnat dels Cursos de Català per a Adults del Consorci per a la Normalització Lingüística. Es poden consultar tots els descomptes amb el carnet de VxL a l'apartat El carnet del VxL.

Ambdós establiments també s’han adherit a la campanya Totjoc, juguem en català, impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística, que pretén fomentar l'ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes. A Catalunya hi ha prop de 500 establiments que formen part de la campanya.

Vols compartir aquesta notícia?