S'obre el termini perquè empreses i serveis sol·licitin l'acreditació ELR, empresa lingüísticament responsable

CNL de Girona

Ús professional

Aquest 2023, el període perquè les empreses sol·licitin entrar al projecte és del 18 de gener al 28 de febrer.

Tota la informació és al web de DinàmiG, des de la pestanya Empresa- Responsabilitat social empresarial. Cal baixar la sol·licitud de la fase 1 si l'empresa entra per primer cop en el Projecte ELR o de la fase que toqui si ja hi està treballant. Un cop omplerta, s'ha de tramitar al Consell Comarcal via sol·licitud genèrica.

En col·laboració amb DinàmiG, Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, Turisme Garrotxa i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Servei de Català fomenta la connexió de l'empresa amb el territori on està ubicada incloent la llengua com un element de valor en la gestió empresarial, a partir de la implantació de la responsabilitat social empresarial.

Des del 2017, el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa del CNL de Girona treballa en el Projecte ELR (empreses lingüísticament responsables), que té com a objectiu incloure la llengua en la gestió empresarial com un element més de valor de la responsabilitat lingüística.

Des del 2017 fins ara, una cinquantena d’empreses de la Garrotxa han treballat alguna de les tres fases del Projecte ELR, i 7 han acabat el projecte complet i tenen l’acreditació definitiva.

Tota la informació és, també, al web www.cpnl.cat/olot-garrotxa, a Activitats destacades.

Vols compartir aquesta notícia?