El VxL de Terrassa reprèn les tertúlies en català

CNL de Terrassa i Rubí

Voluntariat per la llengua

Cada setmana, tres voluntaris i una voluntàries del programa condueixen una xerrada informal per posar en pràctica la llengua catalana en un ambient proper i distès

L'any 2022, més d'una trentena d'aprenents van participar-hi.

Després de l'aturada nadalenca, el mes de gener s'han reprès les tertúlies en català que es van iniciar l'octubre de l'any passat. Actualment, s'ofereixen un total de quatre tertúlies conduïdes per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua.

Les sessions van començar abans de la pandèmia, i a partir del confinament van passar a ser virtuals. Actualment, aquesta activitat és únicament en format presencial al Vapor Universitari. L'any 2022, més d'una trentena d'aprenents van poder participar-hi i sumar hores de conversa en la seva pràctica oral en llengua catalana.

On i quan es fan les tertúlies?

· Aula 2 del CNL Terrassa. Dilluns, de 18 a 19 h. Voluntari: Antoni López

· Aula 2 del CNL Terrassa. Dimarts, de 11.45 a 12.45 h. Voluntària: Marta Rigol

· Aula 4 del CNL Terrassa. Dimarts, de 18.15 a 19.15 h. Voluntari: Indaleci Peláez

· Aula 4 del CNL Terrassa. Divendres, de 10.30 a 11.30 h. Voluntari: Xavier Tomàs /Josep Carboner

Aquesta activitat s'adreça als participants del Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la fluïdesa oral i perdre la vergonya de parlar en català.

Places limitades. Cal inscriure-s'hi prèviament al VxL Terrassa, per correu electrònic (vxl.terrassa@cpnl.cat) o al telèfon del VxL (671 511 951).

Vols compartir aquesta notícia?