Acte de presentació de parelles lingüístiques a l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

El dijous, 12 de gener, a les 9.15 h, a la Biblioteca Montse Fauria de l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni, va tenir lloc l'acte de presentació de parelles lingüístiques d'aquest centre educatiu. En l'edició d'enguany, hi participen 17 aprenents i 17 voluntaris.

S'hi presenten 17 parelles lingüístiques.

L'acte d'inauguració d'aquesta nova edició de parelles lingüístiques es va dividir en dues parts. A la primera part l'alumnat va poder acabar de conèixer bé en què consisteix el Voluntariat per la llengua a partir de les explicacions i comentaris de Narcís Coderch, tutor de l'aula d'acollida; Mercè Gutiérrez, directora de l'IES Puig Cargol; Anna Fuentes, coordinadora lingüística del centre, i Sandra Camps, dinamitzadora comarcal del Voluntariat per la llengua. A la segona part, es van formar les parelles lingüístiques.

Cal destacar que enguany tots els aprenents són de l'aula d'acollida i els voluntaris, de 4t d'ESO. Les trobades es faran a l'hora del pati del 17 de gener al 28 de març i la cloenda serà el divendres, 31 de març.

Com a complement a les trobades, del 27 de març al 21 d'abril al mateix Institut Puig Cargol de Sant Antoni es podrà visitar l'exposició "Quan parles, fas màgia", una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua que duu el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

Vols compartir aquesta notícia?