Inauguració de l’exposició “Quan parles fas màgia” a la Delegació d’Horta-Guinardó

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Ahir dijous es va inaugurar a la Delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona l'exposició del VxL "Quan parles fas màgia" amb el grup d'alumnes del bàsic 3 del professor Pau Pratsobreroca

L 'exposició "Quan parles fas màgia", és una mostra d'imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Aquesta campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l'èxit del programa és que s'ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici.

La campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la Covid-19, i es promou que les converses de les parelles lingüístiques puguin fer-se presencialment o a través de videoconferència.

L'exposició es podrà visitar al C/Marina, 343 de dilluns a divendres de, 9 a 13.30h, fins al 13 de febrer de 2023.

Contingut de l'exposició. Llengua catalana (gencat.cat)

Voluntariat per la Llengua ' (vxl.cat)

Vols compartir aquesta notícia?