El vestíbul de L’Heura es vesteix de gala!

CNL L'Heura

Activitats complementàries

L'any 2022 vam començar una nova etapa al vestíbul del CNL L'Heura. Cada mes canviava el decorat amb motius diferents. A més, el passallibres hi va tornar per oferir als alumnes llibres de lectura i revistes.

L'any 2022 vam començar una nova etapa al vestíbul del CNL L'Heura. Cada mes canviava el decorat amb motius diferents: jocs lingüístics adreçats a l'alumnat dels cursos, exposicions, celebracions de diades, vocabularis diversos... I, a més, el passallibres hi va tornar per oferir als alumnes llibres de lectura i revistes.

L'estrena va ser el 21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna, amb una activitat ben acolorida que mostrava les llengües maternes de l'alumnat. Només una petita mostra: urdú, àrab, castellà, amazic, panjabi, bengalí, soninké, edo, portuguès, italià, xinès, armeni, francès, anglès i fang.

El 8 de març vam conèixer, amb una petita exposició, dones que canten en català: Mireia Vives, Clara Peya, Judit Nedderman, Pavvla i el grup Roba Estesa. I per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, els alumnes van poder llegir, en diverses llengües, el poema "Si puc" de Gabriel Ferrater.

El mes de maig va arribar el primer concurs sobre llocs de Santa Coloma. S'havien de reconèixer llocs de la nostra ciutat. D'aquesta manera es podia participar en el sorteig de diversos regals sorpresa. Aquest joc es va fer 3 cops, l'any 2022, amb 24 indrets per descobrir.

L'espai de jocs del vestíbul, batejat com a Heurajoc, va acollir altres entreteniments com el paraulògic, mots encreuats i sopa de lletres.

Sant Jordi, la revetlla de Sant Joan, la castanyera i el Nadal han estat altres moments en què el vestíbul es va vestir de gala.

Vols compartir aquesta notícia?