El CNL d’Osona comença els cursos de català del segon trimestre amb més de 800 inscrits

CNL d'Osona

Cursos de català

El calendari d’aquest segon trimestre va del 9 i 10 de gener al 16 i 17 de març.

Aquest gener s'han començat 41 cursos de català al CNL d'Osona. La majoria són cursos presencials (s'ha anat recuperant aquesta modalitat després de la pandèmia), però també se'n mantenen alguns en línia, concretament se'n fan quatre (intermedi, suficiència i superiors).
 

Curs bàsic del SLC de Vic

A Vic s'han iniciat 22 cursos presencials i 2 en línia, amb un total de 505 inscrits; a Manlleu es fan 7 cursos presencials i 2 en línia, amb 186 inscrits; a Torelló s'han començat 2 cursos presencials amb 35 inscrits, i  a Centelles es fa 1 curs presencial amb 19 inscrits.

Pel que fa a altres poblacions de la comarca s'han organitzat, juntament amb el Consell Comarcal d'Osona, 5 cursos de nivells inicials i bàsics. Els cursos es duen a terme a Sant Quirze de Besora (16 inscrits), Sant Hipòlit de Voltregà (16 inscrits), Sant Pere de Torelló (10 inscrits), Prats de Lluçanès (18 inscrits) i Roda de Ter (23 inscrits).

Com és habitual, els nivells amb més persones inscrites són els inicials i els bàsics, que representen el gruix de l'oferta formativa del CPNL i que no tenen cap cost econòmic per a l'alumne.

Vols compartir aquesta notícia?