Acaba la inscripció per als cursos de gener a març

CNL de Tarragona

Cursos de català

La inscripció s’ha fet entre els dies 15 i 20 de desembre s’ha pogut fer en línia o presencialment als serveis i oficines.

Aula de català

Aquesta setmana ha acabat la inscripció als cursos de català que es faran del període gener-març 2023. Les dades provisionals indiquen que s’han fet 1.246 inscripcions en un total de 66 cursos. Les localitats on es fan els cursos presencials són Tarragona, Calafell, Valls, Constantí, Salou, Vila-seca i el Vendrell. Aquestes dades s'incrementaran el mes de gener atès que començaran cursos de programes específics.

Els nivells que s'ofereixen comprenen des de l'Inicial i l’Ep! fins al Suficiència 3. Aquesta vegada no s’ofereix el nivell C2, que es farà en una convocatòria especial més endavant. El nivell amb més persones inscrites és el Bàsic (mòduls 1, 2 i 3) i representa clarament el gruix de l'oferta formativa del CPNL. Pel que fa a la modalitat dels cursos, la més nombrosa és la presencial, però també és notable el volum de persones inscrites a cursos en línia (que estudien de manera autònoma) i virtual (amb sessions en directe per videotrucada).

Vols compartir aquesta notícia?