El Club de Lectura Fàcil de Pallejà tanca el 2022 amb deu llibres llegits i comentats

CNL Ca n'Ametller

Activitats complementàries

Llegim i parlem en català

El 2022 s'acaba amb nou sessions mensuals del Club de Lectura Fàcil (en una s'hi han llegit dos llibres). Els seus dinamitzadors són la Marta i el Fèlix que, alhora, dinamitzen el grup Xerrem de Pallejà. Les sessions es fan al castell de Pallejà en col·laboració amb la Biblioteca Municipal de Pallejà i l'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Els llibres escollits sumen bons títols i autors a les característiques de la lectura fàcil, que es pot resumir en textos que segueixen les directrius internacionals de l'IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions) i d'Inclusion Europe quant al llenguatge, el contingut i la forma.

Aquest últim trimestre de l'any el grup de lectors (entre els quals hi ha alumnes dels cursos de català i aprenents del Voluntariat per la llengua) ha gaudit dels llibres següents: Accents, recull de contes de diversos autors; Qui és el culpable?, de Jaume Fuster; La filla del carboner, de M. Carme Bernal i Carme Rubio; i El calabrès d'Erill, de Jordi Boladeras. Tots quatre títols han motivat un diàleg viu i enriquidor.

Vols compartir aquesta notícia?