Torelló amb la campanya Totjoc

CNL d'Osona

Oci en català, CPNL

La campanya Totjoc a la fira Toca Fusta de Torelló.

El cap de setmana passat a la fira Toca Fusta de Torelló a més d'un munt de joguines de fusta per demanar als Reis també hi havia un punt d'informació de la campanya Totjoc amb cartes als Reis i adhesius de difusió del catàleg de jocs.

La campanya té els objectius de fomentar l'ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i difondre les botigues on es poden trobar. Com l'any passat, hi participen els establiments Cucut, Llibreria Colors, Llibreria Punt Font i Vídeo Oca Torelló. Si encara no teniu la carta als Reis per omplir en podreu trobar en aquests establiments i també a la biblioteca Dos Rius. Aquesta campanya es va iniciar l'any 2012, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a través de les oficines de català dels municipis.

Si entreu en aquesta pàgina web /jocs/ trobareu un cercador de jocs i joguines en català i les botigues on trobar-los; una base de dades per saber els videojocs en català que hi ha al mercat;  vídeos tutorials sobre com es juguen alguns jocs de taula i vídeos que expliquen alguns jocs i el seu origen  i més coses. Podeu buscar els jocs per edats, per temàtica i per fabricant. Hi trobareu una fotografia, una petita descripció i la llista de botigues de tot Catalunya on el podeu trobar.

I també, si ho voleu, podeu fer aquest Genially sobre TERMES DE JOCS, en el qual tot jugant es treballa la terminologia dels jocs (bales, peces, fitxes, llosetes, etc.).

Què us sembla, us hi animeu?

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?