Campredó felicita les festes amb el vocabulari de Nadal

CNL de les Terres de l'Ebre

CPNL

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Campredó ha realitzat material per felicitar les festes nadalenques agafant de base el Petit vocabulari de Nadal elaborat del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Per segon any consecutiu, el CNLTE ha editat el Petit vocabulari de Nadal amb l'objectiu de difondre el lèxic normatiu vinculat a les festes de Nadal i Cap d'Any. Aquest material es va difondre per les xarxes socials i es va fer arribar a centres educatius, entitats, ajuntaments i ens consorciats. També està disponible al web del CNLTE perquè tothom qui vulgui el pugui consultar.

L'EMD de Campredó va organitzar una fira de Nadal el dia 17 de desembre amb tot un seguit d'activitats adreçades a grans i menuts. Part d'aquestes activitats estaven inspirades amb el material elaborat pel CNLTE: postals de Nadal per a les xarxes de l'entitat municipal i per pintar els xiquets i xiquetes i una pancarta per penjar a l'entrada del poble juntament amb la decoració nadalenca.

Vols compartir aquesta notícia?