Nous establiments i entitats de la ciutat de Terrassa s’adhereixen al VxL

CNL de Terrassa i Rubí

Voluntariat per la llengua

El Centre Excursionista de Terrassa, juntament amb dos comerços, se sumen a la xarxa d'entitats i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Terrassa

Com a entitat adherida, el Centre Excursionista de Terrassa contribueix al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Terrassa. També, enriqueix les trobades de les parelles lingüístiques oferint-los activitats o organitzant-ne en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí.

Amb la seva implicació en el programa, els establiments col·laboradors com la llibreria Cinta o Ricardo i Montse faciliten que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat, i participen en els pràctiques lingüístiques que fa l'alumnat dels cursos de català per a adults.

Trobareu els nous col·laboradors a:

  • Centre Excursionista de Terrassa, al carrer de Sant Llorenç, 10
  • Llibreria Cinta, al carrer de la Palla, 6
  • Ricardo i Montse (menjar preparats), al carrer de la Rasa, 41, i al Mercat de la Independència

El Voluntariat per la llengua compta amb el compromís del comerç local per promoure l'ús del català. A Terrassa, ja són més de 130 els establiments i les entitats que col·laboren amb el programa.

Voleu fer créixer la xarxa? Poseu-vos en contacte amb nosaltres al 671511951!


Vols compartir aquesta notícia?