La comunitat d’origen filipí de Ciutat Vella finalitza 13 cursos de català de nivell inicial

CNL de Barcelona

Ús professional, Cursos de català

Vora 250 persones inscrites als cursos en dissabte de nivell inicial i bàsic a la Delegació de Ciutat Vella finalitzen els cursos de català

La Delegació de Ciutat Vella acaba el trimestre d'aquest nou any acadèmic 2022-2023 amb la finalització de 13 cursos de català de nivells inicial i bàsic per a la comunitat barcelonina d'origen filipí.

Aquests cursos s'han dut a terme gràcies a l'impuls de l'Ajuntament de Barcelona i de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme per donar suport als cursos de dissabte, i es concreta en 5 cursos que s'han dut a terme gràcies a la col·laboració del Centro Filipino Tuluyan San Benito, i en 8 cursos que es fan amb la col·laboració de les entitats Eamiss, Kalipi i Oyayi.

Els alumnes que vulguin continuar tindran l'oportunitat de fer-ho gràcies a la continuïtat d'aquests cursos amb l'organització de 10 cursos de nivell Bàsic 1 que es faran a la seu del carrer Avinyó, 52, gràcies al suport de l'ajuntament de Barcelona per dur a terme cursos de català en dissabtes.

El CNL de Barcelona a través de la Delegació de Ciutat Vella compta amb una llarga trajectòria de treball amb la població barcelonina d'origen filipí des del 2008, molt nombrosa al districte, i que es caracteritza pel seu compromís amb l'aprenentatge de la llengua catalana.

El curs 2020 - 2021 es van realitzar 10 cursos de nivell inicial per a més de 200 persones d'origen filipí adaptats al format virtual; i el curs 2021 - 2022 es van inaugurar 10 cursos de nivell inicial i bàsic per a prop de 200 persones.

Vols compartir aquesta notícia?