El CNL de Badalona i Sant Adrià commemora el Dia Internacional del Voluntariat

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

Aprofitant la recent celebració d'aquesta efemèride, una vintena de voluntaris de Badalona i Sant Adrià s'han trobat el 15 de desembre a la tarda a Can Pepus.

Les persones voluntàries han compartit la seva experiència i han reflexionat sobre diversos aspectes del programa del Voluntariat per la llengua a Badalona i a Sant Adrià. El funcionament de les trobades amb la parella lingüística, les activitats complementàries que s'ofereixen (xerrades, visites culturals, jocs lingüístics, etc.), la gestió que es fa del programa i la informació que se'n dona o propostes per fer créixer el VxL han estat els temes centrals de debat.

Ha estat una sessió de reflexió i treball molt productiva que ha acabat amb un berenar informal, en el qual els assistents han pogut conèixer-se i relacionar-se amb altres voluntaris.

Des del CNL de Badalona i Sant Adrià agraïm sincerament la col·laboració desinteressada dels moltíssims voluntaris que han dedicat el seu temps a una parella lingüística o a conduir alguna de les activitats que oferim (grups de lectura, grups de conversa, tertúlies i Punts de trobada).

Moltes gràcies, voluntaris!!!

Vols compartir aquesta notícia?