L'equip del CNL Badalona i Sant Adrià us desitja bones festes!

CNL de Badalona i Sant Adrià

CPNL

El nostre equip i el Cor del CNL s'han reunit per cantar Quan somrius.

Per a aquest Nadal, el CNL de Badalona i Sant Adrià ha creat un calendari d'advent que podeu seguir al nostre Instagram, Twitter i Facebook. D'altra banda, l’equip i el Cor del CNL s'han reunit per cantar Quan somrius. Agraïm a Josep Thió que ens hagi cedit els drets de la cançó i a Lluís Arguijo, director del Cor, que ens hagi dirigit per a aquesta felicitació.

Volem donar les gràcies, a més, al Conservatori Professional de Música de Badalona, que ens ha convidat a la seva seu per a la gravació del vídeo. A banda d’això, és gràcies a la col·laboració amb aquesta entitat que podem dur a terme l'actuació del Cor. Val a dir que l’activitat continua en marxa durant el 2023, que us hi podeu inscriure si sou alumnes o participants del VxL i que és de franc: podeu trobar més informació aquí.

Com cada any el web del CPNL dedica un apartat a les festes de Nadal, on podeu trobar informacions i propostes relacionades amb aquestes festes, com ara cartes als Reis per descarregar, llistes de cançons tradicionals i dites populars. Al web del CPNL també trobareu informació sobre la campanya "Totjoc": jocs i joguines disponibles en català, establiments on en venen i curiositats, entre altres.

I tingueu en compte que els horaris d'atenció fins al 23 de desembre són els següents: de 9 a 13.30 hores i de 15.30 a 19 hores de dilluns a dijous, i de 9 a 13.30 hores el divendres. El centre romandrà tancat del 24 de desembre a l'1 de gener. A partir del 2 de gener us atendrem de 9 a 13 hores a la nostra oficina de Badalona. I a partir del 9 de gener, en el nostre horari habitual.

Us desitgem unes bones festes i molt bon any!

Vols compartir aquesta notícia?