Totjoc: a Lleida juguem en català!

CNL de Lleida

Oci en català

Més de cinquanta participants en les sis sessions de jocs en català organitzades per l'SLC de Lleida el darrer trimestre de l'any

Un trimestre més continuen les sessions de jocs en català, del programa Totjoc, portades a terme pel Servei Local de Català de Lleida. Durant els mesos de novembre i desembre s'han organitzat diferents sessions a centres d'adults i també a centres oberts, en alguns d'ells per primera vegada, amb la participació de 55 persones. En aquestes sessions, guiades pels tècnics de l'SLC, s'ha fet arribar als participants la informació sobre les novetats dels jocs en català així com la importància de fomentar-ne l'ús com a mitjà per aprendre i millorar els coneixements de la llengua catalana, remarcant la utilitat i eficàcia que tenen les dinàmiques de joc en l'aprenentatge de la llengua.

Està previst per al proper trimestre de 2023 realitzar noves sessions de joc i, des d'aquí, animem les entitats que vulguin participar-hi, a posar-se en contacte amb el CNL de Lleida per tal de poder planificar una o vàries sessions de joc, en funció del nombre de participants del seu centre. No deixeu passar aquesta oportunitat d'apropar el català als vostres usuaris.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?