Reconeixement a la comunitat del Voluntariat per la llengua de Barcelona en un acte molt emotiu

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

La sala d’actes de Calàbria, 66 es va omplir ahir per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat

Em mag Eduard Juanola fent un truc de màgia.

Ahir dijous 15 de desembre a les 18 hores es va celebrar un acte de reconeixement a totes les persones que formen part del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona, a la sala d’actes de Calàbria, 66. La sala es va omplir amb 124 assistents que van voler ser en aquesta primera gran trobada després de la pandèmia, emmarcada en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.

L’acte es va obrir amb la lectura d’un poema escrit per Isidre Pérez, voluntari veterà del programa. Després, hi va participar el mag Eduard Juanola, protagonista de la campanya “Quan parles fas màgia”, i que va fer diversos números de màgia que van deixar a tothom meravellat.

A més es va projectar un vídeo regal a la comunitat de voluntaris i aprenents amb frases, imatges i fragments de trobades entre parelles.

En tot moment es va remarcar la bona trajectòria del programa tot i les dificultats viscudes els últims anys a causa de la situació provocada per la Covid-19. El programa ha seguit creixent any rere any, amb noves parelles lingüístiques que han seguit fent converses en català.

Actes com aquest serveixen per reforçar el vincle entre els participants i l’equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona, i per donar reconèixer la tasca de totes les persones que ofereixen el seu temps lliure per parlar en català amb algú que l’està aprenent. Per això, ahir també es va fer la lectura d'una carta d'agraïment de l'equip del VxL a les parelles. Sense elles, el Voluntariat per la llengua no seria possible.

Vols compartir aquesta notícia?