Finalitza el curs de català de nivell Inicial de la Sénia

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català, Oci en català

Dimecres 14 de desembre va acabar el curs de català Inicial de la Sénia. En aquestes classes presencials l’alumnat ha realitzat sessions de formació dins i fora de l'aula. 

El passat 14 de desembre va finalitzar el curs de nivell Inicial de la Sénia. Al llarg de les sessions de  formació l'alumnat va aprendre estructures bàsiques per poder-se comunicar en llengua catalana. Els estudiants també van visitar diferents equipaments muncipals de la població on viuen, com l'oficina de turisme i la bibioteca. Una activitat que va servir per ajudar a assimilar els nombres va ser un taller de jocs, en què es va presentar la campanya Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística.

L'últim dia de classe es va preparar un passi de fotografies de les diferents actuacions en què va participar l'alumnat. Cal destacar les presentacions orals que els últims dies de curs van enregistrar un grup d'alumnes i que es van mostrar a tota la classe. S'hi va poder evidenciar la gran participació i les ganes d'aprendre dels estudiants, a més, del progrés d'aprenentatge.

Vols compartir aquesta notícia?