Postals i pessebres: Ja és Nadal al SLC de Palau!

CNL de Sabadell

CPNL

Els alumnes del Bàsic 1 han acomiadat el trimestre amb la tradicional visita a la Mostra de Pessebres de Palau-solità i Plegamans. Aquest any se'n celebra la 40a edició, que es pot visitar fins al 14 de gener.

Durant la visita, en Julià ens ha guiat pel fascinant món dels pessebrisme: com es fan, les diferents tècniques i eines que s'utilitzen, etc. Hem gaudit d'una meravellosa exposició de 46 pessebres, entre els quals n'hi ha d'elaborats pels alumnes de l'escola de pessebrisme de l'Associació. Aquestes creacions van més enllà de la religió i s'insereixen plenament en la cultura tradicional.

Hem completat el recorregut visitant l'escola i el taller, i hem pogut veure les altres sales, on hi trobem exposades altres peces, com l'església de pedra construïda per a una de les carrosses l'any 1994.

Paral·lelament els alumnes del Bàsic 2 han fet un taller de postals de Nadal. Així doncs hem acomiadat aquest curs parlant de les tradicions catalanes i elaborant felicitacions de Nadal per desitjar bones festes als companys.

Vols compartir aquesta notícia?