L’alumnat dels cursos Inicials de català de Tortosa visita la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català, Activitats complementàries

El 13 de desembre, 19 estudiants del nivell Inicial de Tortosa van gaudir d'una visita a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes en el marc de les activitats de cohesió social i foment de la llengua que impulsa el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Durant dues hores, els alumnes van seguir les explicacions detallades de Begonya Ferré, qui els va rebre i els va comentar com funciona una biblioteca pública. També va mencionar quins serveis ofereixen al centre, com pot ser el préstec de llibres, revistes o DVD; com connectar-se a una xarxa wifi gratuïtament, o quines activitats els podrien interessar (en aquest cas, els va encuriosir molt una xerrada que organitza els dimecres al matí i que va adreçada a nouvinguts que vulguin practicar català).

També els va ensenyar una gran varietat de llibres de lectura fàcil. A més, els assistents van quedar bocabadats quan van veure la ràdio municipal de Roquetes a la mateixa planta que la biblioteca. Tot seguit, els va fer un tomb per una exposició de fotografies que tractava sobre el delta de l'Ebre. Per acabar, la bibliotecària va explicar un conte en el qual els alumnes van poder aprendre noves paraules.

Els aprenents van acabar molt contents de la visita, ja que els van fer carnets de la biblioteca, i així poden tornar quan vulguin per utilitzar tots els serveis que ofereixen.

Vols compartir aquesta notícia?