Visites als Comerços Aprenents

CNL de Barcelona

Ús professional

Aquest trimestre, els tècnics de la delegació de Sant Martí hem continuat amb la nostra tasca als establiments inscrits al programa Comerços Aprenents

Durant cinc setmanes hem visitat els treballadors dels supermercats Condis del carrer Puigmartí i del carrer Torras i Bages.

L'objectiu de les sessions és donar eines lingüístiques a qui treballa de cara al públic. Volem que tothom sigui capaç de saludar amb un "Bon dia!" i esperem que els clients s'animin a usar més el català quan van a comprar.

Per part nostra ensenyem als treballadors vocabulari i frases bàsics relacionats amb el seu ambient de feina. Intentem també que aprofitin tots els recursos que tenen a l'abast, des de la retolació dels productes fins als clients catalanoparlants habituals.

Per recordar al públic que es poden dirigir als venedors en català hem deixat un adhesiu de Comerços Aprenents a la porta de tots els establiments que hi han participat. Esperem que sempre més gent ens ajudi a combatre els prejudicis lingüístics!

Vols compartir aquesta notícia?