Tarda de jocs al Servei de Català de Mollet amb LU2; una cloenda de cursos jugant en català! Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

Lu2 va oferir als alumnes dels cursos de bàsic 1 i bàsic 2 una tarda lúdica i entretinguda, que va cloure el trimestre jugant en català.

Sabíeu que el joc és un recurs pedagògic importantíssim? Xavier Moratonas, de LU2 ens ho va demostrar amb uns quants jocs de taula i molta habilitat per fer parlar tots els participants i fer-los jugar en català.

Vam començar amb l’observació d’unes làmines, d’on havíem de dir paraules que continguessin una lletra determinada o que comencessin per aquella lletra. Vam adonar-nos-en com és d’important l’observació detallada i la relació.

Després van venir els jocs de carta i la memorització. Vam aprendre un munt de paraules noves que a través del joc segur que serà més fàcil de retenir: noms de fruites, d’animals, professions, colors…

També vam treballar la descripció, la relació memorística i la mímica per explicar una imatge, sempre amb un temps limitat marcat pel rellotge de sorra o d’arena.

El joc amb les lletres de l’alfabet també ens va atrapar. Vam saber que era important fixar-se en les lletres de l’equip contrari i pensar en paraules que continguessin moltes lletres per obtenir més punts. Tot un repte!

Qui va guanyar? Tots, perquè tot i que vam fer equips, va ser un treball col·laboratiu, d’aprenentatge i de riure molt.

Agraïm a LU2 aquest taller per als alumnes del Servei de Català de Mollet i a tots us animem a continuar jugant en català!

Recull de fotos

Vols compartir aquesta notícia?