'Viu el Fondo per Nadal' proposa activitats familiars al barri del Fondo

CNL L'Heura

Oci en català > Totjoc > Activitat
CPNL > Celebracions > Nadal

Aquest Nadal estrenem la campanya “Viu el Fondo per Nadal” coordinada per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet amb la col·laboració de diverses entitats, associacions i serveis públics de la ciutat.

Activitats nadalenques Viu el Fondo al Nadal

Cada dia hi ha programades activitats nadalenques a la plaça del Rellotge, de 17 h a 19 h. A més, es pot participar en la gimcana “Coneix el comerç del Fondo” on hi participen una cinquantena de comerços del barri.

El CNL L'Heura hi serà present tres dies:

- Dimecres 14 de desembre, en el taller de cartes dels Reis i en el taller de l’arbre dels desitjos. Aquesta activitat la dinamitzem en col·laboració amb la Fundació Tallers.

- Dilluns 19 de desembre, en un estand Totjoc on farem descobrir a petits i grans diversos jocs de taula. Aquesta activitat la dinamitzem en col·laboració amb l'Agrupació del Comerç i la Indústria.

- Dijous 22 de desembre, en la gimcana “Coneix el comerç del Fondo” dinamitzant una activitat d’embarbussaments. La gimcana la fem en col·laboració amb la dotzena d'entitats que participen en la campanya “Viu el Fondo per Nadal”.

Aquesta és la programació completa:

Activitats Viu el Fondo al Nadal 2023  

Us hi esperem!

Vols compartir aquesta notícia?