Adhesió de la Biblioteca Roca Umbert al Voluntariat per la llengua de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Marc de Blas, director de la Biblioteca Roca Umbert, signa l’adhesió de col·laboració Voluntariat per la llengua

La Biblioteca Roca Umbert se suma als ens locals que donen suport al Voluntariat per la llengua a Granollers. Ja era punt d’inscripció i a partir d’ara, també punt de trobada (oferirà un espai per a les parelles lingüístiques) i els alumnes hi podran anar a fer les pràctiques lingüístiques a partir del gener de 2023.

A més, a la biblioteca trobem el Racó del Voluntariat, situat a la 1a planta de la Biblioteca Roca Umbert; un espai on el Voluntariat per la llengua té tot el protagonisme i les persones usuàries de la biblioteca poden informar-se sobre el programa i apuntar-s'hi, si així ho volen, a través de les fitxes d'inscripció.

La Biblioteca Roca Umbert (situada al carrer d'Enric Prat de la Riba, 77) ofereix informació, préstec, accés gratuït a Internet, zona Wi-Fi i activitats culturals. A més, visites guiades, suport a l’ensenyament reglat, formació i foment de la lectura.

Horaris:

Matí: dimecres i divendres, de 10 a 14 h
Tarda: de dilluns a divendres, de 15 a 20 h
Dissabtes: 15.30 a 20 h

El Voluntariat per la llengua posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin conversar en català, en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot demanar informació al taulell de la biblioteca, adreçar-se personalment al Servei de Català de Granollers (c. Enric Prat de la Riba, 84) o a través del web del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?