‘Goliath’ i ‘Petita flor’, les dues estrenes en català d’aquest cap de setmana

Serveis Centrals

Oci en català

Aquest divendres, 9 de desembre, s'estrenen dues pel·lícules doblades al català: Goliath i Petita flor

Amb aquestes pel·lícules, les sales de cinema han estrenat, durant aquest any 2022, 79 pel·lícules doblades o subtitulades en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 

Goliath

Les vides de tres personatges es veuen entrellaçades a causa d'un escàndol. La France, activista, en Patrick, fosc advocat parisenc especialitzat en dret mediambiental, i en Mathias, lobbista, han de fer front a la polèmica per l'ús d'un perillós pesticida.

Pel·lícula basada en fets reals i distribuïda per Flins & Pinículas.
 

Petita flor

José és un dibuixant argentí que viu a França. L'acomiadament de la feina, la crisi de parella que arriba amb el nadó i la trobada amb un estrany veí li faran descobrir una sèrie d'habilitats desconegudes fins aleshores: cuidar la filla, salvar la parella i assassinar el seu veí una vegada rere l'altra.

Dirigida per Santiago Mitre (director d'Argentina 1985) i distribuïda en versió doblada al català per Surtsey Films.

Consulteu la cartellera de Cinema en català.
 

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.

Vols compartir aquesta notícia?