Entrega de premis del concurs de l'exposició "Quan parles fas màgia" a l'Hospital de Mollet

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Amb esperit nadalenc, al voltant de l’arbre de Nadal del vestíbul de l’Hospital de Mollet, on hi havia hagut l’exposició, hem trobat tres premis amb un “Enhorabona, Antonia!”, “Enhorabona, Josep!” i “Enhorabona, Loubna!”. Exposició, concurs i... premis màgics! En nom de totes les institucions col·laboradores, enhorabona a tots tres!

Guanyadors

Josep Illana, voluntari lingüístic

Antonia Linero, alumna dels cursos de català per a adults

Loubna Elouahabi, aprenenta lingüística

Els visitants de l'exposició "Quan parles fas màgia", que va estar al vestíbul de l’Hospital de Mollet des del 2 de novembre fins al 2 de desembre, van poder participar en el concurs de preguntes relacionat amb el contingut dels plafons i amb la màgia de la conversa. 

Entre les persones que van encertar deu o més preguntes, es va fer un sorteig per assignar els tres lots de premis màgics, gentilesa de l’Ajuntament de Mollet, el Centre d’Estudis Molletans, el Museu Abelló i el TERMCAT.

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). A partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Agraïm a l’Hospital de Mollet el seu suport, i a l'Ajuntament de Mollet-Centre d’Estudis Molletans-Museu Abelló i al TERMCAT la seva col·laboració en els premis.

Us animem a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa.

Recull de fotos

Vols compartir aquesta notícia?