Es lliuren els premis del concurs “De parada en parada, guanya la jugada!”

CNL Vallès Occidental 3

Ús professional

El 2 de desembre es van lliurar els premis del concurs lingüístic "De parada en parada, guanya la jugada" que el Servei Local de Cerdanyola ha organitzat per segon any consecutiu als mercats municipals de Cerdanyola.

Enguany hi han participat 41 persones que han enviat 392 respostes. Entre les respostes rebudes, s'han sortejat 2 talonaris de 50 euros per gastar a les parades -un per a cada mercat- i entrades per al Teatre Ateneu. Durant el lliurament de premis, també es van donar els certificats a dues parades que s'han adherit al programa Voluntariat per la llengua.

L'objectiu d'aquesta activitat, que s'organitza gràcies al suport de les regidories de Promoció Econòmica i Cultura, l'empresa AIM Gestió de mercats i les juntes de paradistes, és sensibilitzar la població sobre l'ús del català a l'hora d'anar a comprar, perquè Cerdanyola és una de les ciutats on s'està desplegant un pla Ofercat per tal de fomentar l'ús del català en el comerç.

Arran del concurs, la Peixateria Mariscal, al Mercat de les Fontetes i l’Espai Xarcuter Montse, al Mercat de Serraperera, se sumen a la xarxa de comerços col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua que ajuden les persones que aprenen català a la nostra ciutat.

Vols compartir aquesta notícia?