Ara ve Nadal...!

CNL Montserrat

Activitats complementàries, CPNL

Els serveis de català de Berga i Berguedà ens hem avançat al Nadal i ja l'hem celebrat amb una seixantena d'alumnes de les classes de català i les parelles dels grups de conversa del Voluntariat per la llengua

Un any més, gràcies a la col·laboració d'Òmnium Cultural del Berguedà, el Casal Cívic de Berga, el Banc del Temps, la Coral Queraltina i l'Escola Vedruna, s'ha celebrat l'activitat festiva de Nadal.

L'acte ha començat amb una explicació detallada del Nadal a Catalunya, a càrrec de Montserrat Solé. Després els nens i les nenes de l'Escola i la Coral Queraltina han cantat unes quantes nadales.

Tot seguit, nou alumnes han sortit a fer cagar el Tió, que ha cagat un present per a cadascun dels alumnes i participants del programa Voluntariat per la llengua. S'han repartit fullets explicatius de Nadal i cartes als Reis a totes les persones participants a la trobada.

Un cop oberts els regals, la festa ha acabat amb un petit esmorzar de coca.

Agraïm totes les entitats col·laboradores l'esforç per tirar endavant la festa de comiat del trimestre, ja que és una activitat molt ben valorada tant per a l'alumnat com per als participants del Voluntariat per la llengua.

Aquest tipus d'activitat acosta les persones a les tradicions de la terra on viuen ara.

Vols compartir aquesta notícia?