Els alumnes dels cursos de català per a adults de Castellbisbal coneixen Empar Moliner

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

Els alumnes del curs de català de nivell Intermedi de Castellbisbal han assistit a la trobada de clubs de lectura comarcal

El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona, que enguany s'ha celebrat a Castellbisbal.

La biblioteca de Castellbisbal Josep Mateu i Miró ha organitzat aquesta trobada a l'auditori d'Els Costals i ha convidat diversos clubs de lectura i, també, els alumnes del curs Intermedi 3 de Castellbisbal.

Els alumnes, després de llegir l'últim llibre d'Empar Moliner Benvolguda (Premi Ramon Llull 2022), han pogut gaudir de la xerrada que ha fet l'autora sobre aquest i altres llibres seus, així com també li han pogut fer preguntes.

Amb la lectura de Benvolguda i les paraules de l'autora, els alumnes han entès que la seva literatura, i també el seu tarannà, es caracteritza pel sentit de l'humor i per una visió crítica de la societat contemporània i les seves contradiccions.

Tant els alumnes com la professora del curs han valorat molt positivament l'oportunitat de poder conèixer una autora de la nostra literatura de tan a prop.

Vols compartir aquesta notícia?