El Voluntariat per la llengua continua creixent a Torredembarra

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

Durant deu setmanes, vint-i-dues parelles lingüístiques s'organitzaran per conversar en català a la població del Tarragonès

El 30 de novembre passat va tenir lloc la presentació de la segona edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Torredembarra. L'acte, que va tenir lloc a Cal Maiam, va acollir voluntaris i aprenents que van ser aparellats en grups de conversa. En aquesta nova edició hi haurà en funcionament vint-i-dues parelles lingüístiques.

Com a representant de l'Ajuntament hi va assistir la regidora d'Educació i Biblioteca, Maria Gual, a més el programa compta amb el suport de les regidories de Cultura, Acció Social i Igualtats.

Durant la presentació es va donar les orientacions per a les converses i va organitzar les parelles que començaran les trobades o bé les continuaran de l'edició anterior. A partir d'aquesta data, voluntaris i aprenents iniciaran les sessions, amb el compromís de conversar en català una hora a la setmana, durant deu setmanes.

L'acte va comptar amb la participació dels actors de la companyia Impro Acatomba, els quals van afegir el toc d'humor amb un espectacle interactiu per practicar el català.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Vols compartir aquesta notícia?