El Voluntariat per la llengua a Ràdio Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Aquesta quinzena hem centrat l’Espai de català en el Voluntariat per la llengua, programa que com explica l'Anand Torrents, dinamitzador del voluntariat, no ha parat de créixer des que va néixer a Cornellà de Llobregat com a iniciativa ciutadana, i en destaca la satisfacció d'haver arribat als 20 anys.

L'Anand explica, entre altres coses, què és el Voluntariat per la llengua, en què consisteix i com funciona la dinàmica de les parelles lingüístiques. També fa esment al paper dels establiments col·laboradors i a projectes de futur vinculats al món associatiu.    

També assisteixen a l'espai, l'Albert Roig, un dels primers voluntaris d'aquest projecte i una de les persones que el va engegar, i la Magaly Bogado, aprenenta novella. Tots dos, ens expliquen la seva història, l'experiència viscuda, amb la qual a banda de compartir la llengua també han fet amistat.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?