Anem a la biblioteca

CNL Eramprunyà

Activitats complementàries

L’alumnat de Bàsic 1 del Servei Local de Català de Sant Boi de LLobregat ha visitat la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Façana de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Els dies 28 i 29 de novembre, l’alumnat de Bàsic 1 va visitar la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

No només els van ensenyar les instal·lacions de la biblioteca, també els van explicar tots els serveis que ofereix i les activitats que organitza. La visita els va agradar molt i es van sorprendre de la quantitat d'activitats que s'hi duen a terme. Alguns alumnes també van aprofitar per fer-se’n socis.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, inaugurada el 22 de maig del 2005, té gairebé 4.000 m2 d'espai públic dedicat al servei de la lectura, el coneixement i les activitats culturals. Rep el seu nom en honor al professor, investigador i bibliotecari Jordi Rubió i Balaguer vinculat personament  i professional amb Sant Boi de Llobregat.

Els arquitectes Victòria Garriga i Toño Foraster (estudi AV62) són els responsables d'un projecte que destaca per la capacitat integradora de l'equipament a l'entorn natural del Parc de la Muntanyeta. Tot i que la major part de l'edifici està soterrat i genera un impacte visual mínim, les grans vidrieres permeten un excel·lent aprofitament de la llum natural i sorprèn la lluminositat dels espais.

La Biblioteca va obtenir l'Accèssit dels IV Premis Municipals de Qualitat 2006, convocats per la Diputació de Barcelona, en la categoria destinada a equipaments municipals, en reconeixement a la qualitat dels espais, mesures d'accessibilitat i els criteris de sostenibilitat aplicats.

       

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?