Farmàcia Montornès, un nou establiment que s'adhereix per primer cop al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

A Catalunya els establiments col·laboradors ja són gairebé 5.000: comerços, bars, restaurants, etc. Ara s’hi suma la Farmàcia Montornès. Els comerços adherits al programa del Voluntariat per la llengua, a més de parlar-te en català, t'ajuden a practicar-lo.

L’antiga Farmàcia Fontcuberta és ara Farmàcia Montornès. Al capdavant hi trobem la Sílvia Hidalgo que, acompanyada de la Sandra Curiel, ajudaran els alumnes de català i els participants en el Voluntariat per la llengua a fer pràctiques lingüístiques.

Amb aquesta adhesió l’establiment es compromet a donar suport a la promoció del català i vetllar per l'ús de l'idioma amb els clients que l'estan aprenent o que volen ser atesos en aquesta llengua.

A Montornès en aquests moments tenim 14 parelles lingüístiques i el proper trimestre comença un curs Bàsic 3. Els alumnes de Bàsic 3 es preparen per a la prova de nivell A2 i han de fer aquestes pràctiques com exercici obligatori del curs. Disposar d’un bon nombre de botigues on poder fer aquestes pràctiques és molt important. També dona visibilitat al comerç local i ajuda que els alumnes coneguin el poble.

Vols compartir aquesta notícia?