L'alumnat de català de Batea participa en un taller d'elaboració de pizzes

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català, Activitats complementàries

L'alumnat del curs del nivell Bàsic 1 de Batea, dins les activitats de cohesió social i foment de la llengua catalana del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, va participar en un taller d'elaboració de pizzes.

L’activitat es va fer a l'obrador del Forn i Pastisseria Barraca. Els alumnes assistents van participar d'aquest taller i van aprendre, de mans de la fornera, a fer una pizza de tonyina. Van rebre instruccions sobre els ingredients i l'elaboració i, alhora, van repassar continguts sobre els aliments, que ja havien estat treballant prèviament a la classe de català. Tots ells van conèixer el maquinari i les instal·lacions, van aprendre el procediment per confeccionar i coure la pizza, en van escriure la recepta i, finalment, la van poder degustar.

Aquesta activitat va permetre als alumnes sortir de l'aula i conèixer un dels molts oficis i serveis que hi ha a la població on resideixen. Al mateix temps, van gaudir d'una activitat complementària que els serveix per cohesionar el grup i posar en pràctica els coneixements apresos a l'aula, en un altre context.

Vols compartir aquesta notícia?