La Gimcana del VxL a Alcalde Costa: tot un èxit de participació a Lleida

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

La Gimcana compta amb el suport de vuit establiments col·laboradors amb el VxL del carrer Alcalde Costa

El carrer Alcalde Costa de Lleida va acollir el dissabte, 26 de novembre, la Gimcana del VxL amb l'objectiu de donar a conèixer el Voluntariat per la llengua: el programa de la Secretaria de Política Lingüística gestionat pel CPNL per practicar el català a través de la conversa.

La Gimcana ha comptat amb la participació de vuit establiments col·laboradors amb el VxL ubicats en aquest carrer de Lleida, els quals es comprometen a atendre en català als aprenents del Voluntariat i a l'alumnat del CNL que en tenen coneixements bàsics, proporcionant-los espais d'ús quotidià del català.

En els seus aparadors, els concursants han trobat preguntes sobre el Voluntariat que han hagut de respondre amb l'ajut de la informació exposada a l'estand. Entre els que n'hagin encertat més se sortejarà un lot de premis, gentilesa dels establiments col·laboradors d'aquest carrer comercial de Lleida.

Per inscriure's al Voluntariat per la llengua com a voluntari o aprenent, o bé com a establiment, entitat, empresa o ens públic col·laborador, cal emplenar la fitxa d'alta al portal del VxL: www.vxl.cat o contactar amb el VxL Lleida enviant un correu a vxl.lleida@cpnl.cat o trucant al 634 695 892.

Vols compartir aquesta notícia?