Tretze noves parelles lingüístiques a Pallejà

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

El programa Voluntariat per la llengua s'ha traduït a Pallejà en tretze noves parelles lingüístiques amb un denominador comú: tots els aprenents hi cursen també l'Elemental 1

Tots els alumnes del curs Elemental 1 de Pallejà s'han animat a formar part d'una parella lingüística, i han aprofitat la primera hora de classe del dimecres 23 de novembre per conèixer les persones voluntàries que els faran de parella.

L'aula ha obert les portes als voluntaris i també els hi ha acompanyat una estona Sandra Neiro, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Pallejà, i Meritxell Castellví, dinamitzadora del programa del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller.

Meritxell Castellví ha animat els presents a treure el català de l'aula al carrer i a usar-lo realment perquè, com molt bé ha dit, aprendre català és important, però ho és moltíssim més fer-lo servir en tots els àmbits de la nostra vida. A continuació ha donat unes mínimes instruccions adreçades tant als voluntaris com als aprenents perquè la parella lingüística sigui com més profitosa millor.

La presentació s'ha tancat amb dues peces de música interpretades amb mestria i generositat per un trio de saxos del Taller Municipal de Música de Pallejà format pel professor, el Xavi, i dos alumnes, el Jaume i el Miquel, saxo soprano, alt i tenor respectivament.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?