Visita a l'Ateneu de Fabricació de les Corts

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El passat dia 24 de novembre, els aprenents i voluntaris del Voluntariat per la llengua van visitar aquest espai municipal de creació i formació vinculat a les noves tecnologies, i en especial a la fabricació digital en 3D. L'Ateneu de Fabricació de les Corts apropa la tecnologia, la ciència, el disseny de fabricació digital i les seves aplicacions a la ciutadania

L'activitat va ser conduïda per en Roger, un dels tecnòlegs de l'Ateneu. En Roger va ensenyar als voluntaris i aprenents les màquines com les impressores 3D, viniladores, màquines de tall làser o termodeformadores, que l'equipament ofereix a la ciutadania per tal de desenvolupar els seus projectes.

Per finalitzar, va mostrar-los els diferents projectes que han estat possible gràcies a l'Ateneu, com alguns jocs inclusius: un parxís fet amb textures per gent amb diversitat visual, un "Qui és qui?" de dones científiques i una capsa de música per fer treballar la memòria a la gent gran. El prototip de la capsa de música s'ha presentat a un Casal de dia de gent gran de les Corts i ha estat tot un èxit!rojectes.

Ja ho sabeu! Si teniu un projecte, una idea o voleu experimentar en el món de la fabricació digital, no dubteu a anar-hi.

Vols compartir aquesta notícia?