L'Oficina de Català de Lloret organitza un taller de ioga per fomentar l'ús del català

CNL de Girona

Activitats complementàries

Taller de ioga per a alumnes a partir del nivell bàsic 3 i voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua per tal que practiquin el català fora de l'aula

L'Oficina de Català de Lloret de Mar, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, aquest trimestre ha organitzat tres tallers per a alumnes i participants en el VxL per fomentar l'ús del català fora de l'aula. Són un taller de teatre, un de ioga i un de cuina.

Divendres, 25 de novembre, van tingut lloc el taller de ioga al matí i el de cuina a la tarda. Pel que fa al taller de ioga,es va dur a terme en una sala del Teatre de Lloret i va anar a càrrec de Petrastudio. La instructora va fer una introducció del ioga per explicar-ne els orígens i la filosofia. A continuació, tots els participants en el taller van presentar-se i van explicar si ja havien tingut contacte amb aquesta disciplina. Seguidament es va fer una sessió completa de ioga. En acabar, es van compartir les sensacions i la valoració de l’experiència. Una oportunitat més de practicar el català fora de l’aula.

Vols compartir aquesta notícia?