Arrenca el Punt de Trobada “Fem pinya” a Sant Adrià de Besòs

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

Adreçada als estudiants dels cursos bàsics, al CNL de Badalona i Sant Adrià comencem una nova activitat setmanal per practicar el català.

El 15 de novembre a la tarda hi ha hagut la primera sessió del Punt de Trobada "Fem pinya". A partir d'ara, l'activitat es farà cada dimarts de 18 a 19 h a l'Ateneu Adrianenc, amb el qual fa temps que mantenim una estreta col·laboració.

"Fem pinya" és un espai de trobada, de confiança, un espai perquè els alumnes puguin parlar de les seves necessitats o preocupacions i fer activitats lúdiques i culturals per conèixer la història, les tradicions i els costums catalanes, sempre a través de la pràctica del català com a eina d'inserció.

Aquesta activitat neix de la inquietud d'una parella lingüística formada per la Rosalia Ruyra, voluntària, i Viviana Catalano, aprenenta, que en són les conductores.

El CNL valora molt positivament aquesta col·laboració amb l'Ateneu Adrianenc, una entitat amb més de noranta anys d'història i un referent com a espai de cultura de Sant Adrià de Besòs.

Vols compartir aquesta notícia?