L'alumnat de català aprèn rubgi

CNL de les Terres de l'Ebre

Activitats complementàries

Los Taus d'Amposta Rugby Club Terres de l'Ebre van acollir el passat 16 de novembre, en una jornada d'entrenament, l’alumnat del curs de nivell Bàsic 1 de català.

El president del Club, Enric Artells, i la responsable de l'escola de rugbi, Sabina Ripoll, van facilitar les gestions per poder planificar un entrenament amb els alumnes del curs de català de nivell Bàsic 1.

L'entrenador va rebre els alumnes i la professora del curs, Isabel Obradós, i els va fer l'explicació tècnica del joc i els va animar a participar d'un entrenament dirigit per un jugador voluntari de l'equip sènior, Manel Gavaldà.

L'experiència va ser molt profitosa perquè es van poder veure passis de pilota, exercicis de coordinació i, fins i tot, es van atrevir a fer placatges. Aquesta activitat va servir per poder treballar de primera mà els localitzadors treballats prèviament a classe.

L'objectiu de les sortides fora de l'aula és donar a conèixer diferents espais turístics, culturals i d'interès de la ciutat i, a la vegada, reforçar continguts treballats a l'aula.

Vols compartir aquesta notícia?