Comencen les sessions de pilotatge de L'ús oral: de l'aula al carrer

CNL de Barcelona

Ús professional

El projecte L'ús oral: de l'aula al carrer té com a objectiu augmentar l'ús oral del català, fora de l'aula, d'alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de qualsevol nivell i de participants del Voluntariat per la llengua (VxL)

El CNL de Barcelona va dur a terme la primera sessió de matí del nou projecte L'ús oral: de l'aula al carrer a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura el passat dimarts 15 de novembre. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu augmentar l'ús oral del català, fora de l'aula, d'alumnes dels cursos de català del CPNL de qualsevol nivell i de participants del Voluntariat per la llengua.

Aquestes sessions són de pilotatge del projecte i se centren a proporcionar estratègies per incrementar i mantenir l'ús diari personal del català d'acord amb el nivell de la persona. Els participants es troben repartits per franges d'ús del català en el seu dia a dia.

El proper 29 de novembre es farà la segona sessió de matí del projecte, també a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura. Les sessions de la tarda es realitzen a l’Ateneu Harmonia del recinte Fabra i Coats, els dies 17 de novembre i 1 de desembre.

Vols compartir aquesta notícia?