Els alumnes que estudien nivell Bàsic 3 i Elemental 1 a Olot visiten la instal·lacions de La Fageda

CNL de Girona

Activitats complementàries

Amb l’objectiu que els alumnes coneguin la ciutat on viuen (perquè el coneixement de l’entorn és fonamental en l’acollida de les persones que arriben a la ciutat), i també perquè puguin practicar més el català fora de l’aula i interaccionin amb altres persones en català, els serveis de Català organitzen activitats culturals diverses amb un marcat caràcter lingüístic i social.

Els alumnes que estan estudiant Bàsic 3 i Elemental 1, i que ja tenen una bona comprensió i una base d’expressió oral, van gaudir d’una visita guiada a la Cooperativa la Fageda, durant la qual els van ensenyar les instal·lacions: la granja amb les vaques, els camps, la fàbrica de iogurts, etc. Al final de la visita van poder degustar un iogurt i, qui va voler, va poder adquirir articles varis a la botiga de La Fageda: melmelades, gelats, flams, crema, etc.

La visita va ser molt ben valorada per tothom, i la guia de La Fageda va exposar de manera molt clara i entenedora els objectius d’aquest organisme i tota la història d’aquest projecte d’integració social.

Vols compartir aquesta notícia?