L'exposició "Quan parles fas màgia" arriba a Vallirana

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

La Masia Molí de Can Batlle acull la mostra fins al 30 de novembre

Des del 15 fins al 30 de novembre, l'exposició "Quan parles fas màgia" es podrà visitar a la primera planta de la Masia, al carrer del Molí, 2-4, a Vallirana. La mostra recull l'essència del programa del Voluntariat per la llengua (VxL) a través de través d'una sèrie de plafons informatius que en mostren diferents perspectives.

Aquesta exposició vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia, del lema "Quan parles fas màgia", que focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

Aprofitant l'exposició, els alumnes de català de nivell Elemental 1 de Vallirana, del Consorci per a la Normalització Lingüística, van poder fer un tastet del que significa fer conversa amb una parella lingüística gràcies a la col·laboració d'uns quants voluntaris per la llengua de Vallirana.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?