A l'espai d'aquesta quinzena presentem el nou curs adreçat a mares i pares de les escoles de Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Aquesta quinzena parlem de cursos i altres activitats per fomentar l'ús de la llengua en àmbits concrets. Comencem amb el curs organitzat en el marc del Pla educatiu d'entorn i adreçat a famílies de diverses escoles del barri amb l'objectiu de fer-les partícips de l'aprenentatge dels seus fills. Es tracta d'un curs de 20 hores que s'imparteix un dia a la setmana i que, per tal d'afavorir l'assistència, es realitza a les mateixes escoles durant l'horari lectiu de tarda dels infants.

A continuació, presentem la IX Viquimarató de la llengua catalana, que es durà a terme del 18 al 25 de novembre i que enguany està centrada en els articles de la Viquipèdia dedicats a pel·lícules i sèries. I, d'altra banda, un nou diccionari temàtic del Termcat, el Diccionari de dansa clàssica, dut a terme amb la col·laboració d'especialistes d'aquest àmbit i que esdevé una bona eina per a ballarins en formació, professionals i qualsevol persona interessada en aquest món.

Tanquem el programa recordant que fins al dia 30 de novembre es pot visitar al CNL l'exposició Vinyetes: història del còmic en català, que inclou una mostra de les obres guanyadores del premi a la millor historieta en català dels darrers 10 anys.    

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?