Més cursos gràcies a Migracions

CNL L'Heura

Cursos de català

La Direcció General de Migracions, Refugiats i Antiracisme fa cada any una aportació extraordinària al Consorci per a la Normalització Lingüística, en coordinació amb els ens locals, per a l'organització de cursos de català

Alumnes de català d'Integramenet obtenen el certificat

Enguany el CNL L'Heura s'ha beneficiat d'una aportació important que ha permès dissenyar, conjuntament amb el Servei de Convivència de l'Ajuntament de Santa Coloma, una oferta de 10 cursos més dels previstos als quals s'hi han matriculat 206 alumnes. En total s'han fet 4 cursos inicials i 6 bàsics, tots ells adreçats a persones amb cap o pocs coneixements de català.

Amb aquesta oferta formativa també s'ha volgut respondre a les necessitats plantejades per entitats d'acollida que treballen a Santa Coloma, com ara la Fundació Integramenet o Casa Àsia. Gràcies a aquests treball conjunt s'han atès diferents col·lectius com ara refugiats ucraïnesos, dones de l'Indostan, participants en programes d'inserció laboral i joves acabats d'arribar amb dificultats per inserir-se en el sistema educatiu, entre altres.

A la foto podeu veure l'últim dia del curs de català amb usuaris de la Fundació Integramenet.

Esperem continuar la col·laboració en el futur!

Vols compartir aquesta notícia?