El grup del VxL de Polinyà fa una sortida al teatre

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua

El passat 11 de novembre els integrants del club de lectura del Voluntariat per la llengua de Polinyà van anar al teatre Goya de Barcelona a veure la representació de "La Trena".

El passat 11 de novembre els integrants del club de lectura del VxL de Polinyà van anar al teatre Goya de Barcelona a veure la representació de "La Trena".

Feia molt temps que els membres del grup de lectura estaven captivats per aquesta obra de l'escriptora Laetitia Colombani: una història de quatre dones que no es coneixen, però que estan unides en la seva lluita contra el destí que els ha estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió. Unes vides particulars i resistents com els seus cabells.

Les 14 persones que van assistir a la sortida van viure una experiència sublim, amb una posada en escena excepcional. Es va valorar especialment la feina de les quatre actrius protagonistes, que et transportaven a unes vivències conegudes i colpidores. L’opinió dels assistents va ser unànime: una representació única i molt recomanable.

Vols compartir aquesta notícia?