Els alumnes de Bàsic 2 visiten l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló

CNL d'Osona

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

La visita s'emmarca dins la programació d'activitats per practicar el català fora de l'aula i de coneixement de l'entorn.

Alguns alumnes pintant i dibuixant

Aquest dimarts 8 de novembre els alumnes de Bàsic 2 de l'Oficina de Català de Torelló han visitat l’Escola d’Arts Plàstiques amb l'objectiu de conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix aquest equipament municipal i de practicar el català fora de l'aula.

Allà, Elisenda Soler, directora de l'Escola, els ha explicat que l'escola és un servei públic municipal que l'any passat va fer 25 anys. Ha parlat dels tallers i activitats puntuals que ofereixen a la mainada però també als adults: reciclatge de roba, pintura i dibuix, fang i ceràmica, restauració de mobles, fotografia i vídeo, estampació... S'hi poden aprendre tantes coses!

A continuació han visitat els diferents espais on es fan aquestes activitats i han acabat pintant i dibuixant una targeta que els servirà de record de la seva estada a l'escola. Ha estat una visita molt positiva perquè els alumnes han conegut l'Escola, s'han adonat que entenen les explicacions i que poden fer preguntes en català fora de l'aula com ara si hi ha beques per als adults, quan són les inscripcions, quins horaris fan, a partir de quina edat accepten els infants, etc.

L'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló s'ha adherit enguany al Voluntariat per la Llengua.

Vols compartir aquesta notícia?