L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló participa en la Festa x la Solidaritat 2022

CNL Ca n'Ametller

Difusió

Els alumnes del Bàsic 1 de la Palma organitzen un tastet gastronòmic per a la població

El 5 de novembre, l'Ajuntament de la Palma de Cervelló ha organitzat la Festa x la Solidaritat 2022 i els alumnes del Bàsic 1 dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) hi han participat activament amb l'organització d'un tastet gastronòmic.

Han ofert plats típics de Catalunya, de Colòmbia, del Perú, del Marroc i de l'Equador, que han estat molt ben rebuts per la població. Els alumnes, a part de donar a conèixer els seus països a través de la gastronomia, també han participat activament en una festa del poble, han fet cohesió de grup i han practicat el català a l'hora de parlar amb els veïns i veïnes i explicar-los d'on venen, on viuen i com han fet els plats.

A part d'altres entitats palmarenques, el CPNL també ha estat present a la festa, amb una parada informativa dels cursos de català per a adults i el Voluntariat per la llengua.

La iniciativa ha estat molt ben rebuda, tant per part de l'alumnat, que n'han quedat molt satisfets, com per la resta de la població, que han gaudit de la mostra.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?