El VxL present a la inauguració de l’exposició “25 anys del Punt del Voluntariat”

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua

Les vivències de Canòlich Prats donen el tret de sortida a la Tardor del Voluntariat.

Aquest vespre el vestíbul de la Biblioteca Vapor Badia ha acollit l'exposició "25 anys del Punt del Voluntariat (1997-2022)", un homenatge al servei municipal des d'on s'informa la ciutadania que vol fer voluntariat.

L'exposició consta de nou plafons que són una mostra de tasques de voluntariat que duen a terme 27 entitats sabadellenques d'àmbits diversos (entre elles el VxL del CNL de Sabadell) i que formen part de la Xarxa d'Entitats de Voluntariat.

Marta Morell, tinenta d'alcaldessa de Feminismes, Benestar Animal i Participació, ha fet un reconeixement a totes les persones voluntàries i entitats de voluntariat de la ciutat, sobretot a les que han participat en l'elaboració de l'exposició, i ha convidat els assistents a assistir als actes que formen part de la Tardor del Voluntariat, especialment a la festa de cloenda que se celebrarà el proper 27 de novembre a la plaça de la Creu Alta, amb el ball #SabadellEsMouComUnSolCor en benefici de la Marató de TV3.

Acte seguit, Canòlich Prats, violinista i cofundadora de l'Orquestra Simfònica del Vallès, ha presentat el seu llibre, El violí de la llibertat, i ha explicat les seves experiències durant deu anys com a voluntària a presons amb joves a qui ensenya a tocar el violí. Amb la participació activa  d'alguns dels assistents, Prats ha demostrat que es pot tocar sense saber música i ha assegurat que, en el seu cas, quan fa voluntariat s'esvaeixen les reixes perquè "la música no és de qui la fa, sinó de qui la necessita".

Vols compartir aquesta notícia?